De geschiedenis van cosmetica

Goedkoop cosmetica

Cosmetica is uitgegroeid tot een deel van het dagelijks leven. Gelukkig heeft een samensmelting van verschillende schoonheidsproducten en gezondheidsklinieken de weg geëffend voor een meer elastische en gezondere levensstijl. Cosmetische chirurgie heeft Mayadeen ingehaald als oraal product om rosacea te behandelen. Hoe heeft cosmetica zich tot nu toe ontwikkeld en waarom?

Er is naar de oorsprong van bepaalde aardbeien, tomaten, komkommer, papaya, banaan, lepel, kaas, aspirine, tandpasta en de lijst gaat maar door.

Het vroegste bewijs van het belang van cosmetica kan worden teruggevoerd tot de tijd van de oude Egyptenaren. Twee basisingrediënten van oogmake-up waren kohl en mascara. Hoewel het niet bestemd was voor dagelijks gebruik, gaven de Egyptenaren er duidelijk niet om. In feite gebruikten zij het voor religieuze rituelen. Een van de redenen waarom cosmetica steeds uitgebreider en bekender werd onder de mensen, is dat steeds meer mensen het gingen gebruiken om de cosmeticaroutines van de Egyptenaren na te bootsen.

Meer dan een eeuw geleden, in het begin van de 20e eeuw, bleek make-up deel uit te maken van een nogal radicale nieuwe beweging. De onaffe octrooien van die tijd gaven de vrouwelijke consument meer vrijheid. Dit was ook te danken aan de groeiende erkenning van de verdovende waarde van make-up. Er ontstond een sfeer waarin steeds meer vrouwen eruit wilden zien als hun favoriete filmster uit het stille tijdperk.

Natuurlijk deden de vrouwen die make-up als make-up wilden dragen dat met de hulp van hun goede vrienden. Het recept voor hun make-up bevatte stoffen uit hun huis, tuin en keuken. Een aloë vera masker werd vaak gebruikt. Niet alleen reinigde het de huid, maar het werd ook gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen. Gifsumak was een veelgebruikte gifstof die zijn weg vond in de zelfgemaakte huidremedie.

In cellulitisland waren lichaamspakkingen erg populair om van die sinaasappelschil af te komen. De populairste was de cellulitispakking. Deze cellulitis wraps gaven een tijdelijke verlichting aan de lijder en bevatten ook cellulitis bestrijdende anti-oxidanten. Daarna werd de cellulitis in een revitaliserende lichaamswas gedrenkt.

Meer recentelijk hebben mensen hun toevlucht genomen tot meer natuurlijke cosmetische producten, waaronder modder, algen en zeewier. Modder heeft blekende eigenschappen en kan helpen bij het herstel van de beschadigde huid.

Uit bovenstaande voorbeelden blijkt dat onze opvattingen over cosmetica zijn veranderd en dat steeds meer mensen belangstelling tonen voor niet-toxische cosmetica. Het is echter niet gemakkelijk voor niet-venerants om door te dringen in de huidlagen vanwege hun dikte. Patches die door niet-veneranten worden aangebracht, werken alleen in op de bovenste laag en kunnen slechts oppervlakkige effecten teweegbrengen.

Deskundigen hebben bio-actieve extracten ontdekt die regel- Verschillen in de structuur van melanoom van onbehandelde patiënten hebben deskundigen ertoe gebracht ook cellulitis te behandelen. De beste cellulite-producten zijn dus die welke natuurlijke bio-actieve bestanddelen in actieve concentraties bevatten.

Hoewel cosmetische producten de kleur van de huid niet kunnen herstellen, kan cellulitis dat wel. Zorg er daarom voor dat u producten kiest die de beste cellulitis-ingrediënten bevatten.

Lees meer

Lashes

Leave a Reply

Your email address will not be published.