De gewicht en vorm hervormende oefentherapie

therapie

De gewicht en vorm hervormende oefentherapie

Het gebruik van gewichten in uw therapie kan uw situatie veranderen. Deze therapie wordt beschouwd als een van de meest heilzame therapieën voor gewichtsvermindering en vormgeving van uw lichaam. Deze vorm van therapie kan u helpen een half gewicht te bereiken, dat de helft is van uw vroegere gewicht. Zoals de naam al zegt, helpt het gebruik van gewichten om de spieren en gewrichten vorm te geven, en is het gunstig om het totale lichaamsvet in uw lichaam te verminderen. Wat u zich echter misschien niet realiseert, is dat de gezondheid van uw spieren en gewrichten essentieel is voor het succesvol verliezen van het vet. Zonder de gezondheid van uw spieren en gewrichten is het onmogelijk om vet te verliezen. Sommige onderzoekers stellen dat 85% van de calorieën die mensen verbranden tijdens een gewichtstherapie afkomstig zijn van lichaamsvetten.

Huidaandoeningen

Als u uw fysiotherapeut vaak bezoekt, zou het duidelijk zijn dat uw huid kan worden aangetast. Rimpels, ouderdomsvlekken, onregelmatige pigmentatie en andere dergelijke gezichtsproblemen kunnen worden gecorrigeerd. Veel mensen merken dat hun huid er na de behandeling gladder en jonger uitziet, wat bewijst dat rimpelbehandelingen een realiteit zijn. Voor een tijdelijk resultaat kunnen plantenextracten worden gebruikt om uw problemen te helpen minimaliseren.

Yoga retreat 1 day

Het gebruik van Yoga is een geweldige manier om de prachtige resultaten van fysiotherapie te ervaren. Door middel van yoga kan het lichaam zich maximaal strekken. Dit heeft een positief effect op het collageen en elastine, waardoor de ligamenten beter in staat zijn het lichaam in een houding te houden. Hoewel er veel yogahoudingen zijn om uit te kiezen, is het echt heilzaam om te werken met de basis yogahouding. De enkels worden aangespannen om een flatteuze strakheid in de benen te bereiken. Dit leidt vaak tot een verbetering van de onderrug en volledige strekking.

Revalidatie

Het is heel belangrijk om uw fysiotherapeut vaak te bezoeken als u eenmaal thuis bent van uw sessies. Uw therapeut zal onmiddellijk beginnen met een reeks revalidatie-oefeningen die u zullen helpen weer te bewegen en kracht te krijgen. Veel voorkomende oefeningen zijn armliften, waarbij de therapeut zal proberen de armen voor u omhoog te houden, en plantaardige strekkingen. Dit gebeurt meestal in sessies van twee keer per week.

Stretch-tantes

Terwijl veel mensen sporten en trainen met opzet om gewicht te verliezen, zijn er anderen die misschien te uitgeput zijn of kracht moeten opdoen voordat ze aan een trainingsroutine beginnen. Voor degenen die canouch of degenen die knieproblemen hebben, stretch aunties zijn een geweldige manier om fysieke kracht te verhogen zonder multipot krachttraining. Het verhoogt de spierkracht zonder de gewrichten zwaar te belasten.

Geestelijk evenwicht

De meeste mensen hebben een zware dag gehad en kunnen emotioneel gespannen en verzwakt zijn. Dit kan hen achterlaten met een onbalans in hun mentale, emotionele en fysieke vermogens. Een nuttige benadering om mentaal evenwicht en gezondheid te verkrijgen, voordat met de fysieke revalidatie wordt begonnen, is door het gebruik van een rollator.

Massage van weke delen

Dit is een techniek die het lichaam helpt om zijn fysieke vorm terug te krijgen door te werken aan gebieden die door de reguliere fysiotherapie kunnen worden verwaarloosd. Het omvat zelfs het werken aan uw vriendschapsbrug.

Het is belangrijk dat u deze strategieën in gedachten houdt wanneer u van plan bent met fysiotherapie te beginnen. Onthoud dat wat u aan de ene kant van uw lichaam doet, van invloed is op de andere kant. Vraag advies aan een deskundige voordat u begint.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.