Hoe breng je haarkleur aan?

Henna brows cursus

Je kunt de pasta van henna brows zelf aanbrengen of je kunt naar een henna brows curcus gaan om het te laten doen. Er zijn 2 hoofdsoorten henna die worden toegepast, een is de henna in poedervorm en de tweede is de pasta. Henna in poedervorm is gemakkelijker aan te brengen maar moeilijker om alleen te doen. Henna wordt ook geleverd als een kant-en-klare pasta.

Hoe breng je henna brow kunnen wel 3 rijen hebben. Maar als het verkeerd wordt gedaan, kan het het gezichtshaar dikker laten lijken. Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen om henna aan te brengen.

Enkele dingen om te onthouden

Henna borstels zijn gemaakt van stro of natuurlijk haar. Stropennen zijn het minst absorberend en het gemakkelijkst in gebruik. Natuurlijke haren zijn hard voor de huid en geven een betere tint waardoor er minder kleur ontstaat.

Om te beginnen breng je henna aan op het bovenste deel van de wenkbrauw. Breng het vervolgens lager op de wenkbrauw aan, beginnend bij de binnenste ooghoek en eindigend bij de buitenste ooghoek. Er moet een scherpe hoek zijn waar het borsteltje de wenkbrauw raakt. Breng henna nooit direct op de huid aan.

Beweeg de henna applicator langs het haar, beginnend bij de binnenste ooghoek en eindigend bij de buitenste ooghoek. Dit is een van de belangrijkste delen. Probeer de henna overal in het kader aan te brengen (van de binnenkant van het oog tot de buitenkant van het oog). Neem vervolgens een Pearson Starecil (deze liggen meestal achter de ooglijn en zijn meestal paars) en lijn deze van de buitenkant van de haarlijn naar de binnenkant van het oog. Probeer u voor te stellen dat de kleur uit de applicator straalt in plaats van door de huid.

1966 – Inleiding tot de haarkleur

De motivatie voor het veranderen van de wenkbrauwen is om de hele gezichtskleur naar voren te brengen. Een drastische verandering van wenkbrauwen moet echter met uiterste voorzichtigheid worden gedaan. Susan Sarandon, in een zeldzaam moment van openhartigheid, zei dat blond haar “voorzichtig” gebleekt moet worden om het er “zorgvuldig gebotteld” uit te laten zien.

Bleken is het proces waarbij de natuurlijke haarkleur van een wenkbrauw of haar wordt verwijderd. Het is een zeer ingrijpende procedure die het best door een professional in een salon kan worden uitgevoerd. Vanwege de ernst van de procedure, moet het worden gedaan door een professional. Als het door een salon wordt gedaan, is er een risico dat het bleekmiddel niet geschikt is voor de klant. Het is noodzakelijk om voorzichtig te zijn of u zult de gevolgen oogsten. Scheuren van de bloedvaten in de huid zal optreden en dat kan pijnlijk zijn, aangezien de huid het meest delicaat is als het gaat om ontharing.

Er zijn verschillende soorten bleekmiddel, afhankelijk van de fabrikant. Er zijn drie niveaus van bleken, volgens de American Board of Medical Specialists. niveau een, voor grijstinten, betekent dat als de toner bleekt een haar/huid contrast van tien procent of minder te bereiken, dan moet het niet worden gedaan. niveau twee, voor blond haar, betekent dat de toner bleekt moet een haar/huid contrast van vijfenzeventig procent te bereiken. niveau drie, voor zwart haar, betekent dat de toner bleekt moet een haar/huid contrast van Sweet zestien procent te bereiken.

Het is niet nodig dat een professionele salon het haar bleekt alvorens de kleur aan te brengen. Haarverf die thuis wordt aangebracht kan bleekmiddel bevatten. Als dat het geval is, moet u het niet zelf doen. Een spray-on van de kleur is waarschijnlijk effectiever dan het gebruik van een borstel.

Als u de kleur thuis aanbrengt, hoeft u de pret niet te bederven. Elk jaar zijn er veel nieuwe chemische stoffen die op veiligheid moeten worden getest. Het testen van haarkleurstoffen is verplicht voor nagelkleurstof, haar rijgen en haarlijm. Er is een Hair Color Rule die zegt dat een bepaald percentage van het mengsel getest moet worden voor elke specifieke kleur. Aangezien haarkleurstof een combinatie van chemicaliƫn is, wordt het testen van een mengsel beschouwd als tijd- en geldverspilling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.