The Truth About the Underground Water Test

doctor reviews patient's lung capacity with a peak flow meter - longfunctie stockfoto's en -beelden

Het enige nadeel van deze test is dat de mogelijkheid bestaat dat de test niet wordt gedekt door een medische verzekering. Sommigen geven er de voorkeur aan om in plaats daarvan een thoraxfoto te gebruiken, omdat dit zeker reden tot zorg zal geven. De resultaten van deze test zullen veel nuttiger zijn om te bepalen of er reden tot zorg is of niet.

De longfunctietest bestaat in principe uit verschillende onderdelen. Deze testen omvatten:

S-richtlijn – of SpO2 – een statinegeneesmiddel dat wordt gebruikt om cholesterol te verlagen en dat ook wordt gebruikt voor de behandeling van long- en hart- en vaatziekten en als bescherming tegen kanker. Het menselijk lichaam maakt zijn eigen versie van het statinegeneesmiddel Crixivan (ounderone). Dit medicijn is zo effectief dat er onderzoeken zijn gedaan om ervoor te zorgen dat mensen die het medicijn gebruiken geen bijwerkingen krijgen die schade kunnen veroorzaken. In feite werd Crixivan in 1997 door de FDA goedgekeurd als een cholesterolverlagend en ontstekingsremmend medicijn.

ondergronds wateronderzoek – dit is een ondergrondse test die de waterkwaliteit controleert met een massaspectrometer. De machine stuurt golven door de grond en stuurt sporen van chemicaliën die in water worden gevonden in een reageerbuis. De conclusie van het ondergronds wateronderzoek is dat er schadelijke chemicaliën in het lokale grondwater zitten. Wanneer u het waterfilter aanzet dat bij de ondergrondse watertestkit wordt geleverd, zitten er schadelijke chemicaliën in elk glas water dat het filter niet zal passeren. Er is ook een sectie over verontreinigingen die in drinkwater worden aangetroffen en die uit het systeem moeten worden verwijderd voordat het wordt gedronken.

enorme eliminatie – dit proces kan meestal een paar weken duren, en de persoon die de procedure thuis uitvoert, moet alle flessen verzamelen en ze vervolgens in een prullenbak vernietigen. Deze test zal worden uitgevoerd door een gereguleerde bron en de geëxtraheerde verontreinigingen zullen ook worden getest op farmaceutische producten, omdat sommige van de voorgeschreven medicijnen mogelijk een systeemverandering hebben ondergaan in de fabriek die misschien niet zichtbaar was aan de oppervlakte. Deze vernietigde flessen en tests zullen ook naar staatslaboratoria worden gestuurd voor verdere analyse.

In tegenstelling tot de bovenstaande drie procedures, is een wateronderzoek thuis misschien niet zo ingewikkeld en is er ook een mindere mate van gevoeligheid zoals de naam al aangeeft. Dit betekent dat het kan worden uitgevoerd zonder dat er een laborant aanwezig is. Het kan ook worden gedaan zonder echt te weten wat u zoekt. Dit soort testen kan eenvoudig door de gebruiker worden gedaan met behulp van zijn eigen gewone waterbad en zijn eigen waterflessen.

Al deze tests zullen relatief eenvoudig te begrijpen zijn, zelfs voor degenen die bekend zijn met de richtlijnen en voorschriften van waterveiligheid. Dit zijn tenslotte slechts richtlijnen, en er zijn verschillende manieren om ze te interpreteren.

Voor een volledige discussie over dit onderwerp, bezoek de Hoe chloorniveaus in water te interpreteren kaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.