Wat je moet zoeken in een tandarts

Tandarts Nijmegen

Volgens pediatrische tandarts clamp.com is de Verenigde Staten de op drie na grootste consument van frisdrank ter wereld. Er wordt geschat dat het inbrengen van een tand in de mond 85% van het door de maag geproduceerde zuur, 60% van de purines waaruit voedsel bestaat en tot 70% van de calorieën die verteerd worden, verwijdert.

Hoewel de American Dental Association (ADA) een groot voorstander is van tandheelkunde, promoten veel tandartsen nu de cosmetische tandarts of de cosmetische/ cosmetische tandheelkunde. Het kan nuttig zijn enkele van de problemen waarmee zij worden geconfronteerd te verduidelijken, aangezien er veel grijs gebied is in de “Traditionele paden naar ADA-voordelen” van de ADA. In de afgelopen jaren hebben veel praktijken melding gemaakt van problemen bij het aantrekken en vasthouden van nieuwe patiënten. Praktijken hebben hun factureringssystemen onder de loep genomen om na te gaan of deze goed zijn afgestemd op de tandartspraktijken. Als uw tandartspraktijk gevestigd is in de steden waar de bevolking snel toeneemt, overweeg dan zeker Oosterse of Westerse geneeskunde. Omdat de accreditatierichtlijn van de ADA niet van toepassing is op tandartsen die alleen tandheelkunde beoefenen, is het van essentieel belang dat elk lid van uw gezin eerst uw tandarts raadpleegt.

Jarenlang was de enige manier om vast te stellen of een tandarts geaccrediteerd is, het inzien van de documentatie van de raad van beroep. Het kan natuurlijk zijn dat u wilt wachten tot er een klachtendossier beschikbaar is.

Als u een klacht indient, zijn de punten tussen het vergunningsnummer van de tandarts en het nummerbord van het bestuur leesbaar. Kijk uit naar dennysdeniers die zijn aangesloten bij de accreditatieorganisatie van de tandartsopleiding.

Hier zijn enkele belangrijke overwegingen die u moet maken bij het onderzoek naar uw familietandarts:

Uw tandarts moet voortdurend worden beoordeeld door de American Dental Association, anders mag hij of zij helemaal geen tandheelkunde meer beoefenen.

Uw eerste tandarts moet in het bezit zijn van het diploma van Doctor in de tandheelkunde (DDS) en een actieve vergunning hebben om tandheelkunde uit te oefenen.

Volgens de ADA moet een DDS zijn of haar licentie om de vijf jaar vernieuwen om zijn of haar status als tandarts te behouden.

U moet de geldigheid van de vergunning van de DDS controleren. Als de DDS een actieve licentie heeft, moet u in staat zijn om de DDS licentie te bekijken om te controleren of hij of zij niet is afgestudeerd aan een tandheelkundige universiteit.

U moet de DDS vragen om zijn of haar diploma’s. U moet ook contact opnemen met de staat waar de DDS is gevestigd en vragen om het licentienummer van de tandarts.

U moet de DDS vragen u pamfletten te laten zien die hun opleiding en training bevestigen. U moet ook contact opnemen met de tandartsvereniging van de staat om te zien of de DDS klachten over hem heeft.

In Braidwood Illinois staat uw tandarts op de lijst van inactieve tandartsen omdat hij niet de nodige tuchtmaatregelen heeft gekregen na een batterij leugendetectortesten, u heeft hem klachtenbrieven gestuurd. De tandarts antwoordde dat hij inactief was omdat hij op het moment van uw vermeende klacht op vakantie in Florida was. In ieder geval heeft de ADA sindsdien een onderzoek ingesteld en is de heer Smith in staat van beschuldiging gesteld wegens het bedriegen van patiënten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.